Reviews

customer-complaint

Prima plekje, sfeervol geheel eigen huisje van alle gemakken voorzien. Zeer vriendelijke eigenaren.
Mooie omgeving
fam. Verwaal (22-09-2014)

—————-

Heerlijk huisje naast het huis van de eigenaren. Leuk binnenplaatsje voor onszelf. Veel privacy. Met de trein in 5 minuten Maastricht te bereiken. Voor tips kon je altijd terecht bij eigenaar Jos. Gastvrij en vriendelijk !! Voor herhaling vatbaar.
Katja Bremer uit Castricum, Nederland (18-08-2014)

—————-

Geweldig huisje. Gastvrij en enthousiaste ontvangst.
fam. Zeijlemaker uit heemskerk, Nederland (15-07-2014)

—————-

Sfeervolle B en B! Ideale uitvalsbasis voor bezoeken van Zuid Limburg. Gastheer Jos doet er alles aan om lekkere dingetjes in huis te halen voor het ontbijt! Warm gebakken eitje op afroep!
De houtkachel en het buitenverblijf! De platen collectie is een leuk extraatje evenals de heerlijke boekenplank gevuld met boeken voor jong en oud!
Angela en Marcel uit Poortugaal, nl (20-06-2014)

—————-

We hebben echt onwijs genoten bij Jos en Hanneke. In het voortraject was het al erg prettig contacten. Uiteindelijk daar aangekomen troffen we een zeer schoon en knus huisje aan dat van alle gemakken is voorzien. Echt een huisje uit een film waar je optimaal kunt genieten. We hebben vooral gebruik gemaakt van de platenspeler met bijhorende LP verzameling. De houtkachel, inrichting, piano en sfeer zorgde ervoor dat je de tijd even helemaal kon vergeten. Dank voor de goede zorgen!! Alles is gewoon perfect! Dichtbij Maastricht (5 minuten met trein, TIP!!) Jos en Hanneke zijn zeer gezellige en zorgzame mensen.
fam. Meyer uit Maarssen, Nederland (21-04-2014)

—————-

Wat een prachtige plekje in een prachtige omgeving! We hebben echt genoten met onze zoon van bijna 2. Wel oppassen met die kachels, maar het ging prima. Ook al was het heel koud buiten, het was binnen heerlijk warm, ook ’s nachts als de kachels uit waren, want de warmte steeg op en de warme schoorsteen hield ons boven nog de hele nacht warm. Alles prima verzorgd door Jos en Hanneke, heerlijke bedden en een lekkere douche.
fam. Mahieu uit Voorburg, Nederland (03-12-2013)

—————-

Mooie ruime, sfeervolle locatie met aardige en behulpzame gastheer en vrouw
Reinier en Rianne uit Wageningen, Nederland (06-11-2013)

—————-

Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Jos doet zijn best om alles zo goed mogelijk naar wens te maken. Geweldige service en ontvangst!
AR (07-10-2013)

—————-

Heerlijke plek, mooie B&B, tegenover een bos waar we uitgebreid gewandeld hebben met onze Labrador. Er werden tips gegeven voor restaurants in de buurt, dat sloot helemaal aan bij onze verwachtingen. We komen zeker weer terug!
M. Nederstigt uit Groningen, NL (05-10-2013)

—————-

Jos en Hanneke zijn bijzonder gastvrije mensen .
Hun B&B is een plaatje ! Je hebt een heel huisje voor jezelf met alles er op en eraan , heel compleet . De sfeer en aankleding vonden we top, heel verrassend en sfeervol. De omgeving biedt veel mooie mogelijkheden om te wandelen en te fietsen ( al dan niet met ondersteuning )
En om duidelijk te maken dat de gastvrijheid van Jos geen grenzen kent , hij eet z’n eigen schoenen op als een restaurant wat hij aanbevolen had toch iets anders uitpakt 🙂 Een absolute aanrader !!
nn (20-08-2013)

—————-